Publikace zdarma

Má skvělá prodejna

Má prodejna, můj životJak funguje moderní tradiční prodejna? Na čem v ní nejvíce záleží? A jak dokáže konkurovat e-shopům, nákupním centrům a hypermarketům? To všechno a ještě mnoho dalšího se dozvíte v novém osmidílném e-mailovém seriálu, který jsme připravili speciálně pro majitele a provozovatele tradičních obchodů, kteří svoji prodejnou žijí. Po osm dní vám budeme zdarma zasílat inspiraci týkají se prodeje, chování a rozhodování zákazníků, aktivity obchodníků a doplníme je příklady z praxe. Máte tak možnost zamyslet se nad tím, co děláte dobře a co se dá ve vašem podnikání ještě vylepšit.

Ročenka Intuitivních novin - 2016

Ročenka Intuitivních novin - 2016Čím byl rok 2016 pro podnikatele zajímavý? Řekl bych, že bezkonkurenčně nejdůležitějším tématem byla elektronická evidence tržeb. Ale nešlo jen o ni samotnou. Diskuse, které se kolem ní rozběhly, občas sahaly i hlouběji než jen k otázkám, jak to zařídit nebo jak povinnost obejít. Napovídaly také hodně o tom, jak dnešní podnikatel žije, podniká a myslí. A tak se to projevilo i v tématech, kterými jsem vás prostřednictvím Intuitivních novin oslovoval. Vedle informací o aktuálním směřování marketingu a byznysu došlo tedy i na principy, často podpořené autoritou Tomáše Bati.

Digitální magazín Inspirátor

Digitální magazín InspirátorDigitální magazín inspirátor je určen našim zákazníkům, kteří ho dostávají zdarma, jako jednu z řady výhod, které pro ně máme připraveny (odborné knihy, poradenství školení). Podmínkou je zapojení do programu PARTNER PLUS, nebo nově v blízké budoucnosti do systému EET, jediného, který se sám zaplatí. První letošní číslo vám přinášíme jako malou ukázku hodnoty služeb, které naši zákazníci dostávají jako součást našich programů. Pokud vás tato inspirace zaujala, zajímejte se o možnost, jak magazín dostávat pravidelně a čerpat tak z mých více jak dvacetiletých zkušeností. Nejde však jen o informace, program je postaven tak, abyste dostali komplexní péči.

Intuitivní marketing restaurace

Intuitivní marketing restauraceNa svých cestách mám často jednání v různých restauracích nebo kavárnách. Ve velkých městech i na venkově. Ty podniky mají rozdílnou úroveň, rozdílné ceny, ale jedno společné: pokaždé jsou spíš prázdné než plné a hostů je zde poskrovnu. Věřím, že jejich majitelé nespí zrovna nejlépe a kladou si otázky, jak dlouho jim to vydrží. Zvláště když se na obzoru objevil strašák v podobě elektronické evidence tržeb. Řada podnikatelů bědovala, protestovala na internetu nebo podepisovala petice. K ničemu jim to nebylo. Ti chytřejší, mezi které jistě patříte i vy, se začínají zajímat o způsob, jak zvýšit tržby, posílit věrnost hostů a přivést nové.

Problém? Jak zvládat problémy v podnikání

Problém? Jak zvládat problémy v podnikáníTisíce a desetitisíce obchodníků, podnikatelů a manažerů se v tuto chvíli pokládají otázku, jak se vyhnout problémům a překážkám. To je však otázka v zásadě špatná. Problémy a jejich řešení jsou náplní práce každého obchodníka či podnikatele. Kdyby tomu tak nebylo, nebyl by zapotřebí ani on, ani nikdo z jeho živých kolegů - zvládl by to počítač. Je tedy lépe se ptát: "Jak se mohu vyhnout zbytečným problémům?"
 

Stránky