Kniha pro restauratéry, hospodské a kavárníky ve druhém vydání a zdarma

   aktuality

Kniha pro restauratéry, hospodské a kavárníky ve druhém vydání a zdarmaNedávno mi na jedné facebookové diskusi řekl podnikatel v pohostinství: "Až budete umět sanitovat trubky a načepovat hladinku, tak můžete kecat do toho, co mají hospodští dělat, aby byli úspěšnější." Pravdou je, že jsem si v hospodě nějaký čas odpracoval, takže bych jeho požadavky splnil. Ale o to nejde. Znalost pravopisu z vás neudělá spisovatele a dovednost čepovat pivo prosperujícího restauratéra. Dokud se totiž věnujete veškerou pozornost pouze produktu, tedy pivu, ale nestaráte se o marketing (zákazníka), nemůžete v silné konkurenci, jaká u nás je, uspět.

Možná budete mít štěstí a vyberou vás pro televizní pořad Zdeňka Pohlreicha. Ale můžete také začít hned pracovat na novém, marketingovém přístupu - a ten je na rozdíl od televizního pořadu přístupný všem a hned.

Přemýšleli jste někdy, podle čeho se vlastně vaši hosté rozhodují a co se jim děje v hlavě? Chtěli byste to vědět? Znát odpověď na otázku, jak zaměstnat všech pět smyslů? Zjistit, jak to zařídit, abyste mohli zvýšit ceny a vydělávali tak více? Najít lepší nástroje, než jsou slevové portály? Dozvědět se, jak zbytečně neutrácet za neúčinnou propagaci? Najít recept na věrnost zákazníků?

To vše obsahuje na více jak 100 stránkách nové vydání knihy Více hostů, více tržeb, kterou si můžete stáhnout zdarma. Po jejím přečtení se možná budete na své podnikání dívat trochu jinýma očima. A budete-li se jejími radami (a dalšími kroky, o kterých se dozvíte) řídit, poznáte to jistě i na obsahu vaší pokladny.

Stáhněte si zdarma e-knihu Více hostů, více tržeb.